Més esport

Girona tindrà també la seva Trail Series

Curses de muntanya. Les Planes d'Hostoles, Riudarenes, Beuda i Colera són els quatre escenaris de les proves

Les Planes d'Hostoles obrirà el 6 de març amb la Volcanolimits el circuit Girona Trail Series, format per quatre proves, i els tres millors resultats de cada participant permetran establir la classificació general. Córrer per entorns naturals únics és un dels atractius de les curses, que, menys en la primera de les quatre cites, tenen recorreguts de menys de 30 quilòmetres.

46 i 25 quilòmetres són les longituds de la Volcanolimits, que en la seva versió de cursa a peu proclamarà també els campions de Catalunya de policies i bombers, com en la modalitat de BTT aquesta tardor. Aquesta cursa inaugural serà de categoria especial i puntuarà triple estrella per al campionat en el seu recorregut llarg, segons estableix el reglament de les Girona Trail Series.

Riudarenes, el 22 de maig, serà l'escenari de la Riudatrail, de 28 o 13 quilòmetres, i el campionat es reprèn a la tardor a Beuda, el 12 i 13 de novembre, i a Colera, el 27. Les MDM Half Marathon a la Garrotxa tenen un quilòmetre vertical i una mitja marató en dos dies, i l'empordanesa tancarà el circuit amb recorreguts de 21 o 12 quilòmetres.

Cada participant tindrà medalles i samarretes de finisher, i també hi haurà premis per als els tres primers de cada categoria i grup d'edat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)