Més esport

Kilian Jornet, favorit en la cursa de la Font Blanca

Esquí de muntanya. La prova andorrana dóna el tret de sortida aquest cap de setmana a la copa del món amb una cursa individual i una de vertical

La cursa de la Font Blanca donarà el tret de sortida demà a la copa del món d'esquí de muntanya. La prova andorrana comptarà amb la participació dels millors esquiadors catalans. Kilian Jornet serà el gran favorit a la victòria, però també poden fer bons resultats Marc Pinsach i els germans Nil i Oriol Cardona. En dones, destaca la participació de Laura Orgué, que farà el seu primer hivern sencer en l'esquí de muntanya després de retirar-se de l'esquí de fons. També cal assenyalar el retorn de Mireia Miró, que de mica en mica recupera el gust de la competició. Marta Riba, Clàudia Galícia i Marta Garcia-Farrés completen la nòmina de catalanes a Andorra. Com a dada curiosa, a la Font Blanca també hi competirà el pilot de Moto GP Aleix Espargaró, que practica l'esquí de muntanya com a mètode d'entrenament cardiovascular. La setmana passada va fer la seva primera cursa, la Tomba la Coma, i aquest cap de setmana torna a competir amb tota una prova de la copa del món.

La prova individual es farà demà a Arcalís, dins del domini de l'estació de Vallnord, amb un desnivell de 1.750 m per als homes i de 1.490 m per a les dones. L'endemà, a Arinsal, tindrà lloc la cursa vertical, amb un desnivell de 730 m per a les dues categories.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)