Més esport

La copa es completa amb les últimes quatre places

OK Lliga. Sis dels vuit partits d'aquesta jornada unificada (20 h) tenen equips implicats en la lluita per poder ser a Reus el pròxim mes de febrer

Els quatre equips que falten per completar els participants en la copa es decidiran avui en la quinzena i última jornada de la primera volta de l'OK Lliga. A partir de les vuit del vespre set equips buscaran la classificació per ser a Reus i disputar la competició del KO, i ho faran en sis partits diferents. També hi haurà en joc la quarta plaça de cap de sèrie. Dels dos enfrontaments que queden per completar la jornada, el Vic-Liceo servirà per acabar de decidir l'ordre dels caps de sèrie, mentre que només l'últim partit, el que enfrontarà el Vallès Calafell amb el Cerceda, no està implicat en aquesta lluita de la copa, sinó que centra l'atenció en la lluita per no baixar.

Els set equips que poden ser en la copa són el Noia Freixenet, el Recam Làser Caldes, el Voltregà, l'ICG Software Lleida, el Moritz Vendrell, l'Igualada Calaf Grup i el Cafès Novell Vilafranca. Només dos d'ells s'enfronten directament (Noia-Caldes), i dos més ho fan contra equips que ja estan classificats, el Lleida visita el Barça i el Vendrell rep el Reus. Els altres tres tenen partits contra conjunts que no poden jugar la copa i estan lluitant per sortir o allunyar-se de la zona perillosa. L'Igualada rep l'Alcoi; el Vilafranca, el SHUM Balder Técnica, i el Voltregà visita el Lloret Vila Esportiva.

Els quatre equips que ara ocupen les places de copa –Noia, Caldes, Voltregà i Lleida– depenen d'ells mateixos i una victòria els asseguraria la participació. Els altres tres –el Vendrell, l'Igualada i el Vilafranca– han de guanyar i esperar que la resta de resultats de la jornada afavoreixi les seves aspiracions. També hi ha en joc acabar quart i ser cap de sèrie.

Malgrat que el més immediat és la lluita per la copa, la lliga no queda oblidada i els equips que no s'hi poden classificar ho tenen molt clar. El Calafell, el cuer, afronta una lluita directa contra els gallecs del Cerceda, i l'Alcoi, el SHUM i el Lloret també necessiten els punts i, per tant, complicaran molt el partit als seus rivals, que lluiten per ser en la copa. A la zona alta, el Barça està classificat, però no es pot deixar sorprendre per no cedir el lideratge que tantes jornades li ha costat aconseguir; el Vic i el Liceo, per la seva banda, volen els tres punts per continuar al darrere dels blaugrana i no cedir més terreny.

ACABAR EL QUART

Falta decidir el quart cap de sèrie i l'ordre de cara al sorteig

NO TOT ÉS COPA

La lliga no queda oblidada i la lluita a la zona baixa continua intensa
Lloc i dates
Reus
Del 25 al 28 de febrer
Classificat com a organitzador
5è Reus Deportiu
21 punts
Classificats per punts
1r FC Barcelona Lassa
34 punts
2n CP Vic
32 punts
3r HC Liceo
31 punts
Places per adjudicar
Quatre
Equips en places de copa
4t Noia Freixenet
21 punts
6è Recam Làser Caldes
21 punts
7è CP Voltregà
20 punts
8è ICG Software Lleida
20 punts
Equips que hi aspiren
9è Moritz Vendrell
19 punts
10è Igualada Calaf Grup
18 punts
11è Cafès Novell Vilafranca
17 punts
Equips que no seran en la copa
12è Lloret Vila Esportiva
16 punts
13è Hoquei Global Cerceda
15 punts
14è SHUM Balder Técnica
14 punts
15è Enrile Pas Alcoi
11 punts
16è Vallès Calafell
7 punts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)