Atletisme

900 atletes en el cros de Caldes

Atletisme. La prova, corresponent al circuit gironí de cros, era també campionat de Catalunya de veterans

La rambla d'En Rufí va ser l'escenari, ahir, del 31è cros de Caldes de Malavella, novena de les onze cites del circuit gironí de cros. La prova, que era també el campionat de Catalunya de veterans en les modalitats individual i per equips, va tenir 900 participants. Una major participació del que és habitual en un circuit que en les dues properes cites proclamarà també els campions catalans, de cros curt diumenge a Vidreres i individuals i de clubs el dia 14 a Girona.

Els veterans de 35 a 44 van oferir un bon espectacle i Enrique Luque (Rios Running Team) va ser el vencedor amb 17:59 i 7 segons de marge respecte de Jaume Domingo (CE California Esports), campió l'any passat i millor màster 40 –Luque és màster 35. Òscar Lòpez (CE Montornès) va ser tercer a 10 segons del vencedor, que ja va liderar el grup capdavanter en la primera volta i que va ser capaç de mantenir-se al davant fins al final. En dones, Louise Brown (CA Sant Celoni) es va imposar amb molta claredat a la resta de corredores i va treure 20 segons a la segona i 22 a la tercera, Clara Angelica Esparza (CE Montornés) i Trinidad Serrano (Cornellà Atlètic). Brown va fer 15:30.

Dos atletes del CA Valls d'Andorra, Marcos Sanza i Manuel Fernández, van ser els vencedors de la cursa de la categoria absoluta mentre Arnau Turon (CA Olot Terra de Volcans) va ser tercer, un molt bon resultat de cara a la classificació general del circuit gironí. El júnior del CA Lloret-la Selva Bouba Sabally va córrer també amb el grup capdavanter però no va disputar-la tota perquè els atletes de la categoria júnior feien una volta menys al circuit. En noies, nou triomf per a Anna Quílez (CA Lloret La Selva), que va imposar-se a Esther Guerrero (CA Manresa) i Judit Pujol (GEiEG), segona i tercera.

EL PRIMER

Vidreres i Girona, els dies 7 i 14, proclamaran els altres campions de Catalunya