Esport i política

Tibau i Figueras fan demà el traspàs de funcions a la SGE

Política esportiva. El secretari general de l'Esport sortint, Ivan Tibau, es reunirà demà amb Figueras, nou secretari general de l'Esport, al Muse Melcior Colet, per fer efectiu el traspàs de funcions

Durant l'acte, que començarà a les 12.00h, Gerard Figueras i Ivan Tibau, que ha dirigit la política esportiva del govern català durant els últims cinc anys, faran efectiu el relleu al capdavant de l'organisme i, a continuació, atendran els mitjans de comunicació.

Nascut a Vilanova i la Geltrú l'any 1982, Gerard Figueras ha estat director del Consell Català de l'Esport des del gener de 2013. És llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), i va obtenir un màster en Màrqueting i Comunicació Política per l'Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), un Màster en Gestió Portuària, Dret i Negoci Marítim per la Facultat de Nàutica de la Universitat Politècnica de Catalunya, així com un diploma de Postgrau en Govern Electrònic i TIC per l'Institut d'Educació Contínua (IDEC) de la UPF.

Des del maig de 2015, és regidor de promoció econòmica i projecció exterior de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Anteriorment, des del 2011, va ser tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Turisme, Comerç, Comunicació, Premsa i Joventut del mateix consistori. Des del juliol passat, és president del Consell Comarcal del Garraf, del qual va ser diputat i portaveu de CiU entre el 2010 i el 2013. Va ser diputat al Parlament de Catalunya durant la IX legislatura per Convergència i Unió, i entre 2008 i 2012 va ser president de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC).

En l'àmbit de l'esport, el nou secretari general de l'Esport forma part de la Sectorial d'Esports de Convergència Democràtica de Catalunya i en la seva etapa a la JNC va participar en l'organització de diferents esdeveniments esportius d'àmbit territorial. Durant la seva etapa formativa, va ser esportista federat en tennis (Club Tennis Vilanova) i futbol (Alondra Futbol Club). També va ser assessor en matèria d'esports del Grup Parlamentari de Convergència i Unió en la VIIIa legislatura, durant la qual va fer el seguiment de la Llei de l'exercici de les professions de l'esport.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)