Esport i política

Pujols continuarà de delegat

Política esportiva. El nou secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, ja ha comunicat a l'equip d'Ivan Tibau que compta amb ells en aquesta nova legislatura

El canvi al capdavant de la secretaria general de l'Esport no afectarà les diferents delegacions que té el departament arreu del territori. Així, el nou secretari general, Gerard Figueras, ja ha comunicat als diferents delegats que manté la confiança en el mateix equip que tenia Ivan Tibau, el seu predecessor en el càrrec. A les comarques gironines, doncs, el delegat de la secretaria continuarà sent Josep Pujols, que el març del 2011 va rellevar Josep Saguer al capdavant de la representació territorial de l'Esport a Girona.

Pujols, exjugador de bàsquet i antic capità del Valvi Girona que va pujar a l'ACB el 1988, ja havia treballat com a tècnic en la delegació d'Espots amb el mateix Saguer i els anteriors delegats, Joaquim Rodríguez, Joan Canals i Josep Micaló. També havia entrenat en diferents equips de Girona.

En aquests pràcticament cinc anys Pujols ha tingut una intensa activitat a les comarques gironines, sobretot acompanyant Ivan Tibau, que no s'ha cansat de voltar pel territori per donar suport a clubs i federacions en totes les activitats esportives, sobretot durant els caps de setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)