Més esport

Rocacorba no falla

Curses de muntanya. Més de 800 corredors, inclosos els millors del país, vibren a la vall del Llémena en la cursa inaugural de la temporada

La cinquena edició del Trail Rocacorba va obrir la temporada de curses de muntanya amb un una espectacular jornada a la vall del Llémena, amb més de 800 corredors entre les tres distàncies i entre els quals hi havia els millors especialistes del país.

Gerard Morales i Júlia Font van ser els grans triomfadors a nivell individual, amb el tercer triomf en les versions Trail i Express, respectivament. El moianès, absent l'any passat per accident i vencedor els anys 2012 i 2013, va dominar la cursa de 30 quilòmetres i 1.800 metres de desnivell positiu però va tenir en Òscar Carrasco un rival molt dur i que no li va permetre relaxar-se. El canari establert a la cerdanya Yeray Duran va completar el podi i Marta Molist va superar Àngela castelló en dones. Júlia Font també va aconseguir el seu tercer triomf a Rocacorba en la prova de 20 quilòmetres i 800 metres de desnivell positiu –més del 25 per cent eren noies–, i Jaume Quintana va ser el més ràpid de la jornada amb 1h37:13.

Quant a la marató per parelles, la gran novetat d'aquesta edició –eren 38 quilòmetres i 2.000 metres de desnivell positiu–, Núria Picas i Pau Bartoló van fer bons els pronòstics i es van apuntar el triomf en la categoria mixta, mentre en la masculina Albert Pujol i Ferran Sampere van ser els més ràpids i Mireia Garcia i Emma Fàbrega van estrenar el palmarès en la femenina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)