Atletisme

La pluja no s'ho volia perdre

Atletisme. Proclamats els campions de Catalunya per equips en el final del Gran Premi la Selva, previ a l'absolut de Girona

La pluja no es va voler perdre el Circuit Gironí de Cros d'aquesta temporada i ahir va fer acte de presència en el 27è Cros de Vidreres, que era el Campionat de Catalunya de Cros Curt per equips i que tancava el Gran Premi Consell Comarcal de la Selva, després de 10 proves i en espera que Girona proclami aquest diumenge els campions absoluts en la darrera cita del circuit gironí. Hamid Kabouri i Anna Quílez (CA la Selva) són els vencedors del gran premi en la categoria absoluta.

Més d'un centenar d'atletes van prendre la sortida en la categoria absoluta masculina, ahir, amb un recorregut de només 4 quilòmetres però que van ser suficients perquè passés de tot. En un gir, alguns dels atletes que formaven part del grup capdavanter es van equivocar i van cedir moltes posicions i, en alguns casos, van ser desqualificats perquè després van retallar. El vencedor individual va ser Ibrahim Ezzaydouny, del FC Barcelona, seguit pel seu company d'equip Ibrahim Chakir. Un dels més afectats en l'àmbit col·lectiu va ser el conjunt blaugrana. Com que puntuaven els quatre millors resultats el Barça es va quedar fora de l'estatal del 28 de febrer. Mohamed Ait Ben Aiss (Cornellà Atlètic) va completar el podi individual i, per equips, el Ríos Running Team va ser el vencedor acompanyat del CE Montornés, segon, i la JA Sabadell, tercera. La Sansi, amb José Luis Blanco sisè, va ser quart i l'últim que es classificava.

En categoria femenina els equips podien incloure atletes de les categories promesa, sènior i veteranes. I la cursa va ser molt vistosa, amb triomf final per a Montse Mas (FC Barcelona) en l'apartat individual i després d'un final molt disputat amb les atletes del CA Manresa, Meritxell Soler i Aniria Mata, que va contribuir al títol del club del Bages. Mas havia guanyat la setmana abans la copa de la Reina, a València, en el 1.500 i havia fet el rècord estatal dels 800 metres de la seva categoria (màster 35) en pista coberta. El Lleida UA i l'AA Catalunya van completar el podi per clubs en dones.