Handbol

Candidatura catalana per al mundial femení

Handbol. Granollers, Tarragona, Lleida i Castelló sumen esforços i aspiren a ser la seu del campionat del món de noies del 2021

La sala de plens de l'ajuntament de Granollers serà avui a la una del migdia la seu de la presentació de la candidatura impulsada per la ciutat vallesana, conjuntament amb Tarragona, Lleida i Castelló, per ser la seu del mundial d'handbol femení del 2021. Totes les ciutats tenen una àmplia tradició. El KH-7 Granollers és ara mateix l'únic equip català de la divisió d'honor i ha jugat la copa. L'equip de José Luis Villanueva fa una gran campanya i és vuitè, allunyat del descens. L'Associació Lleidatana també va jugar en la màxima categoria i ara disputa la divisió d'honor de plata, igual que el Castelló. Fa molts anys que el Tarragona Handbol Club, fundat el 1988, té equip femení. El mundial femení del 2015 es va jugar a Qatar i el va guanyar França, que serà la seu del del 2017.

En la roda de premsa hi intervindran el president de la federació espanyola, Francisco V. Blázquez; l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral i Antigas; l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco; l'alcalde de Lleida, Àngel Ros; el tinent d'alcalde de Tarragona Francesc Roca, i el conseller d'Esports i jugador del Fraikin Granollers, Álvaro Ferrer. També hi seran Tomàs Moral, president de la federació catalana, i el president del Granollers, Josep Pujadas.

La designació, l'estiu vinent a Rio

La Federació Internacional d'Handbol (IHF) anunciarà l'estiu vinent durant la celebració dels Jocs de Rio de Janeiro la seu guanyadora del mundial del 2021, que es disputarà la primera quinzena de desembre. El Palau d'Esports de Granollers ja va ser seu del mundial masculí del 2013 i subseu olímpica el 1992.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)