Tennis

Pol Toledo repeteix final del Futures

Tennis. El jugador de Maçanet, de 21 anys, n'ha jugat dues en tres setmanes a Tunis

Pol Toledo va perdre 6-0 i 7-5 la final del Futures Hammamet de Tunis (10.000 dòlars) amb el rus Ivan Nedelko, diumenge i quinze dies després d'arribar també a la final, en la tercera cita del torneig de l'ITF.

El jugador de Maçanet de la Selva, de 21 anys, havia arribat a la final després d'eliminar el portuguès João Domingues en les semifinals (6-2 i 6-4), l'indi Sasi Kumar Mukund en tres sets (6-7 (9), 6-2 i 6-4) en els quarts i l'egipci Sherif Sabry en la segona eliminatòria (6-2 i 6-0). En la primera, Toledo havia superat el primer cap de sèrie, el castellà David Pérez (2-6, 6-0 i 6-1).

És la segona final en tres tornejos per a Pol Toledo aquest 2016 en individual, ja que el 31 de gener, també a Hammamet (Tunis), la va perdre contra l'alemany Jeremy Jahn (2-6, 6-4 i 7-5). Toledo va guanyar aquell torneig en dobles, amb el portuguès Fred Gil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)