Més esport

Jornet s'acosta al títol

Esquí de muntanya. Va guanyar la penúltima cursa individual de la copa del món, la Transcavallo. Clàudia Galícia, quarta en dones

Kilian Jornet va imposar-se ahir en la penúltima cursa individual de la copa del mon d'esquí de muntanya, la Transcavallo. L'esquiador català va completar el recorregut amb un temps d'1h50:17. El segon lloc va ser per a l'alemany Anton Palzer (a 43) i el tercer, per a l'italià Michele Boscacci (a 1:00). Marc Pinsach va ser 27è (a 10:23). Jornet, amb 380 punts en la classificació individual, s'acosta al títol de la copa del món de l'especialitat quan només falta una prova per disputar-se, la Mondolè Ski Alp (19 de març). L'únic rival que li pot prendre el títol, Michele Boscacci, és segon amb 320 punts. En la cursa femenina, guanyada per la francesa Laetitia Roux (2h00:09), la catalana Clàudia Galícia va ser quarta (2h06:11), a només 18 segons de les posicions de podi. Avui es disputarà la cursa esprint (13 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)