Més esport

Els catalans guanyen vuit títols en el torneig estatal

Tennis de taula. En les categories alevina masculina, juvenil i sub-23 femenina, hi va haver tres jugadors d'equips de Catalunya en el podi

El torneig estatal de Valladolid va ser dominat pels representants de Catalunya, que van guanyar vuit categories i van aconseguir 23 places de podi, amb sis segones posicions i nou terceres. En tres categories en el podi hi va haver tres jugadors catalans: l'alevina masculina, la juvenil i la sub-23 femenina.

Les germanes Maria i Sara Ballester (Falcons) van disputar la final sub-23 femenina amb triomf de Maria, i Paula Bueno (Mataró) va ser tercera. En juvenil, Clàudia Caymel (Vic) va guanyar el títol en superar en la final Sofia-Xuan Zhang (Calella), i una altra jugadora del Calella, Alba Fernández, va ser tercera. En la categoria alevina masculina la final la van disputar dos jugadors del CER l'Escala: Iker González va vèncer Norbert Tauler i Pau Lloret (Badalona) va ser tercer. També van acabar primers Sergi Grau (Tramuntana) i Aina Mogas (Ripollet) en infantils, Jon Uribarri (Olot) en veterans +40, Josep Martínez (Vilafranca) en veterans + 50 i Mònica Weisz (Falcons) en veteranes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)