Atletisme

Guerrero acarona el rècord català

Atletisme. La migfondista banyolina ocupa el segon lloc en els 800 m de la reunió de Madrid amb un registre personal de 2:03.56. Ígor Bítxkov també va brillar en el concurs de salt de perxa i amb millor marca de la temporada de 5,53 metres

La banyolina Esther Guerrero (New Balance) va evidenciar el seu bon moment de forma amb un segon lloc en els 800 m del míting de Madrid i un millor registre personal de 2:03.56, a només 16 centèsimes de la plusmarca catalana (2:03.40 de Victòria Sauleda). Després del pas pels 400 m (1:01.34), Guerrero va prendre el comandament i només va cedir el primer lloc en la contra recta final davant la progressió de la ucraïnesa Nataliya Lupu, que va vèncer amb 2:02.76. En tot cas, l'atleta del New Balance va refermar la condició de gran favorita amb vista al campionat estatal, que es disputarà el cap de setmana vinent en aquest mateix centre esportiu Gallur, estrenat ahir per a l'ocasió. Zoya Naumov (AA Catalunya) es va classificar en sisè lloc (2:07.27).

Per part catalana, també va brillar Igor Bítxkov (Playas Castellón), que es va imposar en el concurs de perxa després de superar el llistó a 5,53 m. El gran fiasco va ser per al brasiler Thiago Braz, que va cometre tres nuls. Aleix Pi, tercer, va fer marca personal (5,23 m), i Ricard Clemente, Dídac Salas i Eloi Guimerà es van quedar en 5,03 m. En els 60 m, Estela García (València TiM) es va classificar en tercer lloc i va rebaixar en una centèsima la seva plusmarca (7.42), mentre que en 60 m tanques el jove promesa Gerard Mateu Porras (FC Barcelona) va trencar per primer cop el mur dels 7.90 (7.86). Porras va precedir el seu company de club Jackson Quiñónez, que no va poder evitar l'últim lloc amb uns discrets 8.08. Pau Fradera va acabar quart en 400 m (47.55) i Àlex Rodríguez, sisè en 800 m (1:50.33).

L'única mínima per al mundial en pista coberta de Portland va ser per a l'eivissenca Caridad Jerez (FC Barcelona), que es va imposar en els 60 m tanques amb un registre de 8.11.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)