Atletisme

Beatriz i Raquel, directes a Roma

Atletisme. Les marxadores catalanes fan el doblet i es classifiquen per a la copa del món

“Ens hem mirat, hem vist que anàvem a poc a poc i ens hem dit; anem cap endavant, que fa fred!” Amb aquest comentari, anecdòtic, la marxadora de Viladecans Beatriz Pascual (València TiM) il·lustra la superioritat amb què va dominar el campionat estatal de 20 km marxa, juntament amb la seva companya d'entrenaments, la mataronina Raquel González (FC Barcelona). “El nostre objectiu era la classificació directa per a la copa del món de Roma, on es decidiran bona part de les places olímpiques, i tampoc volíem que s'aprofitessin del nostre ritme”, explica Pascual, que torna a somriure després d'un any en blanc per culpa d'una operació en els dos genolls. L'atleta del València TiM va segellar el seu cinquè títol de l'especialitat, el primer des del 2011. Amb un dia gris i amb molt de vent, la marxadora de Viladecans va vèncer amb un bon registre d'1h29:27 després d'una lluita frec a frec final amb González (1h29:46). La tercera classificada va arribar a gairebé 5 minuts.

En la prova de 50 km, Jesús Ángel García Bragado (CA Laietània), que ja té la plaça fixa per a la copa del món i els Jocs de Rio, es va retirar, tal com tenia previst, al quilòmetre 35. El Chuso té marcats en vermell el 7 de maig, a Roma, i el 19 d'agost, a Rio.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.