Més esport

L'Olot obté el 13è títol estatal

Patinatge artístic. Va dominar la quinzena edició del campionat d'Espanya de grups de xou grans. En els grups petits l'Aldea va repetir l'or

El CPA Olot continua dominant el campionat d'Espanya de grups de xou grans i diumenge a Vilanova i la Geltrú va aconseguir el seu tretzè títol en quinze edicions. El conjunt olotí va guanyar el quart títol de manera consecutiva amb el seu espectacle Treu-me d'aquí i ho va fer amb una puntuació de 96,40; superant per més de dos punts el CPA Girona (94,20), que s'ha convertit en el seu gran rival en els darrers campionats. La tercera posició la va aconseguir el PA el Masnou, amb 90,50 punts. La quarta plaça, força allunyat dels millors, va ser per al conjunt aragonès del PA Aurora (83,40).

En els grups petits, el CP l'Aldea va revalidar el títol estatal aconseguit l'any passat després d'una lluita molt ajustada amb el CPA Sant Celoni, que va tornar a ser segon. L'Aldea va sumar 94,00 punts amb el seu espectacle M'has de dir alguna cosa i només va superar per quatre dècimes el Sant Celoni (93,60). La tercera plaça la va ocupar el Ripollet CPA (88,00), completant un nou podi totalment català, i quart va ser el CPA Vilanova (86,20).

Els campions d'Espanya de grups grans i petits es van classificar directament per al mundial i l'europeu, els subcampions només per al mundial, mentre que el tercer i el quart aniran a l'europeu, i el millor es classificarà per al mundial.

Grups grans
1r CPA Olot
96,40
2n CEPA Girona
94,20
3r PA el Masnou
90.50
Grups petits
1r CP l'Aldea
94,00
2n CPA Sant Celoni
93,60
3r Ripollet CPA
88,00
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)