El Granollers, encallat

BENIDORM23
GRANOLLERS21

BENIDORM: Mijuskovic; Marchán (4), Javito, Emilio Esteban (1), Carlos Grau (6), Jiménez (3), Cuartero (5, 4 p) -equip inicial– Amarelle, Salinas (3), Chernov, Brive (1), Nacho Valle i Víctor Sáez. FRAIKIN GRANOLLERS: Almeida; Marc García (1), Álvaro Ferrer (2), Arnau García (2), Adriá Pérez (1), Ferrán Solé (6, 2p), Pacheco (1) –equip inicial–Selicani, Porras, Blanxart, Figueras (2), Marc Cañellas, Resina (2), Marquéz (4) i Marc Guàrdia. PARCIALS: 1-3, 4-4, 6-4, 7-6, 9-7, 11-8; 12-12, 14-12, 18-14, 20-17, 21-19 i 23-21. ÀRBITRES: Fernández i García. COMENTARI: L'atac del Fraikin Granollers va topar ahir contra una defensa i un porter en estat de gràcia i se li va escapar una victòria que pot ser decisiva en la lluita pel tercer lloc. Després d'una sortida esperançadora (1-4), l'equip es va encallar i va quedar en 8 gols en tota la primera part. En la segona part, amb Solé com a líder, l'equip va reaccionar (12-12) però va desaprofitar una doble superioritat, i a partir d'aquí els locals es van sentir reforçats per escapar-se.