Atletisme

L'hora de Marc Alcalà

Atletisme. Absent Adel Mechaal, lesionat, el migfondista del FC Barcelona centrarà els focus de l'atletisme català i mirarà de certificar el bitllet per al mundial en l'estatal ‘indoor' de Madrid

Absent la gran sensació de l'última edició, Adel Mechaal amb el doblet en 1.500 i 3.000 m, els focus de l'atletisme català en el campionat estatal en pista coberta se centraran especialment en Marc Alcalà (1.500 m), l'únic amb mínima mundialista; en Esther Guerrero, en un gran moment de forma i principal especialista en 800 m, i en el duel entre les velocistes Estela García i Cristina Lara (60 i 200 m). Alcalà no faltarà en la prova estel·lar de l'atletisme espanyol, el 1.500 m, on destaca la presència del sevillà del FC Barcelona Manuel Olmedo, líder de l'any amb 3:38.25, i el mallorquí David Bustos, que persegueix el bitllet per al mundial de Portland. Un altre català, Llorenç Sales (FC Barcelona), mirarà de millorar el quart lloc del curs passat a Antequera. Avui es disputen les semifinals (20.35h) i la final està programada per demà al migdia (12.45h) al Centre Esportiu Gallur de Madrid.

En la velocitat femenina, Cristina Lara defensa el títol de 60 m i Estela García el de 200 m, però les dues figuren inscrites en totes dues proves i si aspiren al doblet poden aconseguir grans registres. Igor Bítxkov, que ja ha volat per sobre de 5,53 m, és el gran favorit en salt de perxa, mentre que Jackson Quiñónez tindrà més complicat assolir el novè títol de 60 m tanques si finalment pren la sortida el cubà nacionalitzat Yidiel Contreras (ahir era dubte).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)