Atletisme

Marc Alcalà és l'únic català en la llista del mundial de Portland

Atletisme. A banda del migfondista, hi ha convocats quatre atletes més del FC Barcelona

El migfondista Marc Alcalà (FC Barcelona) és l'únic català que ha entrat en la llista del mundial de pista coberta que ha fet el director tècnic de la federació espanyola, Ramón Cid. La competició serà del 18 al 20 d'aquest mes a Portland (Estats Units) i el gavanenc disputarà els 1.500 m. Només onze atletes han estat convocats, tot i que un parell podrien ser repescats. Diversos atletes importants que hi podien haver anat hi han renunciat per centrar-se en altres compromisos com ara els Jocs Olímpics.

A banda de Marc Alcalà, hi ha quatre atletes més que pertanyen al FC Barcelona: el madrileny Ángel David Rodríguez, que farà els 60 m; el sevillà Manuel Olmedo, que també disputarà els 1.500 m; el toledà Lucas Búa, que farà els 400 m, i el basc Carlos Tobalina, que competirà en el llançament de pes.

També podia haver disputat el mundial Pau Tonnesen –de pare nord-americà i mare de Tortosa–, que tenia plaça en l'heptatló i ganes d'anar-hi. Cinc dies abans, però, ha de disputar els campionats universitaris dels Estats Units i no pot fer dues proves combinades en tan poc temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)