Més esport

La Cerdanya Skyline, amb l'al·licient de la neu

Curses de muntanya. La primera edició de la prova es disputa diumenge amb mig miler de corredors i el paisatge tenyit de blanc

L'abundant nevada que va caure abans-d'ahir és l'atractiu imprevist de la primera edició de la Cerdanya Skyline, que es disputa demà passat amb l'epicentre a Vilallobent i que tanca el cicle de curses de Klassmark de l'últim mes, format per Rocacorba, Montserrat i la prova cerdana. La competició, amb mig miler de participants, presenta dos recorreguts: un de 20 quilòmetres i 1.000 metres de desnivell positiu i un altre de 30 i 1.700. Des de l'organització ja s'ha treballat perquè els camins i corriols estiguin practicables. La vista panoràmica de la vall fronterera des de les cotes més altes dels recorreguts –1.700 i 2.000 metres sobre el nivell del mar– és l'al·licient d'una prova que ha estat molt ben acollida en l'entorn i pels corredors de muntanya, per als quals és l'última gran cita de la temporada d'hivern. El circuit de les Mission X3 agafarà el relleu de les Skyline, a la primavera i a l'estiu.

Continuïtat

La de diumenge és la primera de les dues proves esportives que Klassmark estrena aquest 2016 a la Cerdanya. L'altra serà el 29 de maig, una marató de 100 quilòmetres de BTT: la Cerdanya MTB Challenge. És el mateix format de la Girona MTB Challenge, la segona edició de la qual es fa el 10 d'abril amb inici i final a Fontajau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)