Més esport

La quarta, amb novetats

Curses de muntanya. La Romànic Extrem es disputa el 3 d'abril a la Vall de Bianya amb nous recorreguts i els 700 dorsals esgotats

La quarta edició de la Romànic Extrem serà el 3 d'abril a la Vall de Bianya. Els 700 corredors inscrits en la marató i mitja marató de muntanya recorreran els senders i corriols del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i l'Alta Garrotxa. La sortida i l'arribada seran a la zona esportiva de l'Hostalnou i el recorregut d'aquesta edició serà totalment diferent del de les anteriors, ja que els corredors descobriran una altra part del municipi. A la presentació, al mas El Guitart, hi eren Santi Reixach, alcalde de la Vall de Bianya; David Darné, coordinador de la prova, i els corredors de l'equip TRC-Aresta Jordi Artola i Pau Busquets.

Participaran en la marató Jordi Gamito, Aleix Fàbregas, Xavi Llamas i Gerard Morales. Aquest any es farà la 2a Pasta Party, amb una conferència de la campiona del món de Raids, Emma Roca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)