Atletisme

Jornada de barres i estrelles

Atletisme. La selecció dels Estats Units brilla en la segona jornada del mundial amb els títols per a Brittney Reese en llargada (7,22), Trayron Bromell en 60 m (6.47) i Nia Ali en 60 tanques (7.81)

La nord-americana Brittney Reese, amb un espectacular últim vol de 7,22m, va segellar el seu tercer títol mundial de llargada en pista coberta en una jornada propícia per a la selecció de les barres i estrelles. En el marge de mitja hora els atletes dels Estats Units van conquerir tres títols, ja que al de Reese s'hi van afegir el del jove Trayvon Bromell en 60 m (6.47), que va tornar a deixar amb la mel a la boca el jamaicà Asafa Powell (6.50), i el de Nia Ali (7.81), que va revalidar el ceptre de 60 m tanques superant la seva compatriota Brianna Rollins (7.82).

Els altres títols de la jornada van ser per a la canadenca Brianne Theisen Eaton, que va escalar del tercer al primer lloc del pentatló (4.881) després d'una rapidíssima cursa de 800 m (2:09.99), i el neozelandès Tomas Walsh, que es va imposar en el concurs de pes amb un millor llançament de 21,78 m. En la primera final de la tercera jornada, la veneçolana Yulimar Rojas va complir els pronòstics en triple salt, tot i acreditar un únic intent vàlid (14,41 m).

En els 1.500 m, el gavanenc Marc Alcalà es va estrenar en un mundial amb la setena posició de la segona sèrie (3:42.02) i no va poder accedir a la final per un lloc. Amb atletes amb millors marques acreditades, el blaugrana va lluitar fins al final, però en els últims cent metres es va quedar sense forces. Manuel Olmedo es va retirar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)