Hoquei sobre herba

La recepta està ben apresa

Hoquei sobre herba. Pol Garcia-Gascón i Marc Pujal, que van jugar a Bèlgica, tenen clar què ha de fer l'Atlètic per vèncer el Dragons

L'Atlètic Terrassa disputarà demà (17.15 h) els vuitens de final de l'Euro Hockey League contra el Dragons, l'actual campió de la lliga belga, a Amsterdam. Els terrassencs, que tornen a la màxima competició continental després de no passar de la primera fase la temporada passada, no es volen marcar cap objectiu més enllà del triomf en el partit inaugural, però anhelen ser a la final a quatre, un objectiu que mai no ha assolit l'entitat des que el 2007 es va estrenar el format. El primer escull en la lluita per aquesta fita és el Dragons, un rival que coneixen bé Marc Pujal i Pol Garcia-Gascón, que van arribar de Bèlgica aquest any. “És un equip que domina dos registres: juguen bé amb la possessió i són molt ràpids al contraatac”, explica Pujal, que l'any passat va militar en el Royal Leopold. Pujal, que el curs passat va jugar la final de la lliga amb el mateix Dragons, considera que els belgues són un conjunt que marca molts gols però que també n'encaixa molts. “Si aconseguim tenir-los controlats dos o tres quarts, tenim números de passar”, assegura el porter Pol Garcia-Gascón, que l'any passat va arribar a les semifinals de l'EHL amb el Royal Daring. “Tenen moments en què pequen d'excés de confiança. Per aquí també els podem agafar”, hi afegeix.

Per a l'ocasió, el tècnic terrassenc, Roger Pallarols, pot recuperar Roc Oliva, que no està en el millor moment de forma, però que, tot i així, “si és a la banqueta, ja els espanta”, conclou Garcia-Gascón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)