Més esport

La Romànic Extrem, per a Viñas i Roca

Curses de muntanya. Set-cents participants en la quarta edició de la prova, diumenge a la Vall de Bianya, amb marató i mitja marató

El ripollès Roger Viñas (WAA Team) va guanyar la marató de la quarta edició de la Romànic Extrem, la cursa de muntanya de la Vall de Bianya que permet als participants, set-cents i amb els dorsals esgotats des de setmanes abans de la prova, córrer pels límits del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i l'Alta Garrotxa. Viñas va fer el recorregut en 4h05:53, gairebé un minut menys que Ignasi Riuró (Diedre). Diego Arroyo (Matxacuca) va tancar el podi amb un minut de marge respecte de Zoel Codolà (Diedre), quart amb 4h14:16. En la categoria femenina, el triomf va ser per a Emma Roca (Buff Team), 26a en la general amb 5h10:47. Alba Segura (Matxacuca) va ser segona a cinc minuts, i amb dos d'avantatge sobre Mila Duran (TRC Aresta), tercera.

En la mitja, de 24 quilòmetres, el vencedor va ser Jordi Roura (CN Olot), amb 2h11:13. Ismael Vila (TRC Aresta) i Miquel Cruz (Diedre) van ser segon i tercer a tres minuts de Roura i separats per només 42 segons. Imma Boada (CN Farners) va ser la primera en categoria femenina, amb 2h39:13. Núria Villegas (CET Teià) va ser segona a un minut i Montse Rivera (Tamuntanya Llançà), tercera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)