Waterpolo

La final cantada

El Sabadell Astralpool aspira al novè títol de copa seguit contra La Sirena CN Mataró, que està en un gran moment de forma

Els dos grans favorits no van fer concessions als seus rivals, el Sant Andreu i el Rubí, respectivament

El CN Sabadell Astralpool posarà a prova la seva supremacia i mirarà d'assolir aquest migdia a Can Llong (a les 13.50 h per Esport3) el seu novè títol de copa consecutiu en una final cantada contra La Sirena CN Mataró, que ahir va exhibir el seu bon moment de forma una setmana abans de la històrica final a quatre de la copa LEN. En les semifinals no hi va haver marge per a la sorpresa i els dos caps de cartell van imposar clarament la seva superioritat. El CN Mataró va marcar la pauta des del primer moment contra un Rubí (5-16) que no en va fer prou amb la capacitat de la internacional Bea Ortiz per plantar cara a un conjunt maresmenc molt més bregat en aquestes cites. Posteriorment, el Sabadell va respondre al gol inicial del Sant Andreu amb tot el seu arsenal, i a la mitja part ja tenia la feina feta (10-3). El partit acabaria amb un contundent 17-5. El sorteig de copa havia estat benèvol amb el Mataró, i ho ha aprofitat per plantar-se a la final per tercera vegada sense desgastar-se excessivament. Ahir, amb un gran joc col·lectiu, va fer tota una declaració d'intencions tot just començar (0-5). El Rubí, però, no es conformava a jugar un paper de comparsa i va respondre amb la mateixa moneda que deixava el duel totalment obert després del primer acte (3-5). El conjunt maresmenc no estava disposat a fer més concessions. Tres dianes consecutives, i gairebé calcades, de Roser Tarragó van obrir el camí d'una altra embranzida mataronina que, ara sí, va deixar el partit sentenciat a la mitja part (3-10). Amb l'accés a la final resolta, el duel es va enrarir per moments, però al final el Mataró va fer més gran l'escletxa amb protagonisme ofensiu de Gibson, Gragnolatti i Cambray. La segona semifinal no va tenir gran història i el CN Sabadell va imposar el seu potencial per enèsima vegada contra el finalista del curs passat. La jugadora del CN Sant Andreu Marta Recio va inaugurar el marcador, però les locals es van despertar i van deixar les coses clares amb gols d'Anni Espar, dues vegades, Clara Espar, Maica Garcia i Judith Forca. Una diana d'Alejandra Aznar va tancar el primer quart. El guió es va repetir fil per randa en cada període i el CN Sabadell aspirarà avui a la seva tretzena corona en vint edicions de copa.

CN SABADELL17
SANT ANDREU5
CN RUBÍ5
LA SIRENA16

CN RUBÍ: Vila, A. Sampons, D. Gerschcovsky, G. Gerschcovsky, Soriano, Barreiro (1), Castellà, Ortiz (4), Escoda, G. Sampons, Estalella, Triviño (1) i Rutgers. LA SIRENA CN MATARÓ: Keeve, Gragnolatti (3), Aina Bonamusa, Benekou (1), Tarragó (3), Alba Bonamusa, Cambray (1), Gibson (3), Bach (1), Meseguer (2), Ríos (1), López (1) i Neddermann. PARCIALS: 3-5, 0-5, 1-0, 1-6. ÀRBITRES: Suárez i Baños. ASTRALPOOL CN SABADELL: Ester, L. Sánchez, A. Espar (3), Casado, O'Donnell (1), Pareja, Cordobés (1), García (4), Peña, C. Espar (4), Domènech (3), Forca (1) i E. Sánchez. CN SANT ANDREU: Gazulla, Crespí (2), Lloret (1), Guiralt, Morell, Roca, Hernández, Mora, Fernández, Recio (1), Setó, Aznar (1) i Hoyos. PARCIALS: 5-2, 5-1, 4-1 i 3-1. ÀRBITRES: Domínguez i Marcos.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)