Més esport

Espanya queda fora dels Jocs

Gimnàstica artística. Va ser sisena en el preolímpic i només tindrà dos representants en el concurs complet individual

La selecció espanyola de gimnàstica artística masculina, amb dos catalans, no es va poder classificar per als Jocs Olímpics en finalitzar en la sisena posició del preolímpic que s'ha disputat a Rio de Janeiro. Espanya només podrà tenir dos representants en el concurs complet individual. Un serà el canari Rayderley Zapata, que va guanyar una medalla en el darrer mundial, i l'altre l'escollirà la federació espanyola. Els dos catalans presents en el preolímpic van ser Rubén López i Joel Plata, tots dos del CG Sant Boi.

Espanya havia d'acabar entre els quatre primers llocs dels vuit equips que van disputar el preolímpic. Va sumar un total de 342,725 punts i al final de la seva rotació, la segona, era quarta. Només que un equip més el passés en la tercera rotació quedava fora, i ho van fer dos: Ucraïna –va acabar segon– i Holanda –tercer–. El millor equip dels vuit que lluitaven per la classificació olímpica va ser Alemanya, que va sumar 350,609 punts. El quart lloc el va ocupar França amb una puntuació de 346,583.

El júnior Joel Plata va debutar amb la selecció espanyola absoluta en un gran campionat i va estar a l'altura. Va aconseguir la millor puntuació d'Espanya en la barra amb 14,266 i la segona en les paral·leles amb 14,533. En total va disputar cinc dels sis aparells. Rubén López només va competir en quatre aparells i el seu millor resultat va ser en les anelles, en què va sumar 14,533 punts, la segona millor puntuació de l'equip espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)