Més esport

El Cent Patins jugarà la final masculina i el Tucans, la femenina

Hoquei en línia. Els dos equips catalans van superar les semifinals de la lliga elit

L'HC Rubí Cent Patins jugarà la final de la lliga elit masculina i el SAB Tucans ASME de Sant Adrià de Besòs, la femenina, després de superar les semifinals aquest cap de setmana. El Cent Patins lluitarà per revalidar el títol contra l'Espanya HC de Mallorca en una repetició de la final de l'any passat. El conjunt rubinenc va ser tercer de la fase regular i va superar en la semifinal al CPL Valladolid, el segon. Fa una setmana va guanyar a casa (3-2) i dissabte es va imposar a Valladolid per 3-4, amb un gol d'or en la pròrroga. L'Espanya va ser el primer de la fase regular i va eliminar el Metropolitano HC basc. La final començarà a Rubí el 14 de maig, i el 21 i el 22 –si és necessari–, es jugarà a Valladolid.

Semifinal catalana

En la lliga elit femenina, el Tucans, primer de la fase regular, va necessitar tres partits per passar a la final. Va perdre el primer partit (3-0) a la pista del Cent Patins i dissabte va forçar el desempat en vèncer per 2-0. Diumenge va remuntar un 0-2 en contra per forçar la pròrroga i passar a la final. El seu rival serà el CPL Valladolid Panteras, el campió, que va eliminar el conjunt madrileny del Tres Cantos. El Tucans jugarà a Valladolid el 21 de maig, i tindrà el factor pista a favor, jugant el 28 i el 29, si s'arriba als tres partits, a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)