Atletisme

Empúries corre l'1 de maig

Atletisme. Presentada la catorzena edició de la marató, que tornarà a proclamar els campions de Catalunya de mitja, en un acte amb l'entrega dels 1.686 euros de donatiu a la Creu Roja

L'antiga ciutat grega d'Empúries serà l'1 de maig el darrer escenari pel qual passaran els participants de la marató d'Empúries, la mitja i la cursa de 10 quilòmetres, que en la seva catorzena edició torna a tenir el punt de sortida i arribada al Museu d'Arqueologia de Catalunya Empúries. Són recorreguts urbans i amb el focus a la façana litoral de l'Escala, des de la costa fins al port i amb l'objectiu de fer-lo atractiu als corredors, que en el cas de la mitja marató disputen també el campionat de Catalunya de la distància.

L'euro solidari

Quan falten deu dies per a les curses, que tornen a incloure'n quatre d'infantils dissabte, les inscripcions tendeixen als 1.686 dorsals del 2015, l'euro solidari dels quals es va entregar a la Creu Roja en la presentació que es va dur a terme ahir. La prova torna a oferir la Fira del Corredor coincidint amb la recollida de dorsals i dels obsequis de l'organització al pavelló municipal. El 30 d'abril d'11 a 13 h i de 16 h a 20 h, amb una degustació d'anxoves inclosa (17 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)