Hoquei sobre herba

Amb regust especial

Hoquei sobre herba. El derbi entre l'Egara i l'Atlètic és en el primer dels últims partits de Roger Pallarols, tècnic groc

Un Egara- Atlètic Terrassa sempre té al·licients. Rivals ciutadans de tota la vida, els derbis terrassencs sempre tenen components atractius. Però aquest any la situació dels dos equips en la divisió d'honor encara el fa més especial. L'Egara arriba a la cita de demà (12.45 h) al Pla del Bonaire instal·lat en la primera plaça de la lliga, i un triomf certificaria gairebé de manera definitiva la primera plaça que segellaria el seu bitllet europeu per l'any vinent. Només un terrabastall al camp del cuer en l'última jornada faria el Polo campió. “L'Egara és un gran equip amb una mentalitat molt agressiva i jugadors de nivell molt alt”, comenta el tècnic de l'Atlètic Terrassa, Roger Pallarols.

Per la seva banda, el conjunt groc està immers en la lluita per la tercera plaça que també podria conduir a Europa. Els terrassencs són tercers, amb dos punts més que el Club de Campo i tres més que el Junior, que avui s'enfronten entre ells a Madrid (12.30 h). “Guanyant el Club de Campo en la darrera jornada de lliga crec que en tindrem prou, però l'equip té una il·lusió especial per superar l'Egara”, explica Pallarols. D'altra banda, un triomf del Polo amb el Pozuelo mantindria la pressió dels barcelonins pel lideratge.

L'Egara-Atlètic de demà també serà especial per al tècnic groc, que podria viure el darrer derbi terrassenc des de la banqueta, després de fer oficial fa uns dies que deixa l'equip. “Ja ho vaig comunicar fa temps al club. Han estat set anys de moltes emocions, de molta feina i de molt desgast. Crec que el club es mereix un canvi”, comenta Pallarols, que reconeix que quan l'Atlètic va certificar el pas a la final four europea es va sentir alleugerit per haver aconseguit un objectiu que no havien assolit en els seus set anys. “Visc els partits que em queden amb un pèl d'enyorança, però no s'acaba el món”, reflexiona el tècnic de l'Atlètic Terrassa.

El Junior se la juga

“Us necessitem a tots.” Així s'adreça Cristina Riba, una de les capitanes del Junior, als aficionats santcugatencs abans del duel (demà, 12.30 h) en què el seu equip, tercer, s'enfronta al Club de Campo madrileny, líder amb dos punts més. El Junior està davant d'un dels reptes més grans de la seva història, perquè guanyant els dos partits que li queden, contra les madrilenyes i contra el Valdeluz, segon, es classificarien per a la copa d'Europa de la temporada vinent. Per la seva banda, el Terrassa i l'Egara es veuen les cares a la mateixa hora en un duel clau en la lluita per la cinquena plaça que garanteix un millor emparellament en el play-off. El Polo visita la Real Sociedad.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)