Ciclisme

Comença amb el peu esquerre

Ciclisme. Josep Antoni Hermida és 42è en la cita inaugural de la copa del món, a Cairns (Austràlia), en una successió de contratemps

“M'ha passat de tot i no he pogut canviar l'inèrcia negativa amb què he començat la cursa. La sortida no ha estat bona i s'hi han afegit les caigudes dels primers metres. S'ha col·lapsat al primer corriol i a partir d'allà, he anat sol sobre el trentè lloc i era impossible avançar corredors” va explicar Josep Antoni Hermida respecte a l'inici de la copa del món, la primera cursa de la qual es va disputar ahir a Cairns (Austràlia).

Va ser una prova que va ser un infern per al cerdà, que va començar malament i que va anar pitjor: “He començat a remuntar i a trobar un bon ritme i una bona respiració. Anava cap al 25 quan he arribat molt passat a un doblat en el pas per meta i en la recepció he patit una caiguda molt lletja. La cursa se n'ha anat en orris i encara que el tall al genoll no em preocupava sí que hauré de fer-me mirar el canell tant bon punt arribi a Barcelona.” I encara més, perquè Hermida va haver d'aturar-se a la zona tècnica per canviar la roda del darrere, malmesa també en la caiguda. “Ara és el moment de pensar en el campionat d'Europa i deixar enrere el mal regust d'aquesta cursa. La temporada ja està en marxa i això no es pot aturar” hi va afegir el cerdà, resignat.

El suís Nino Schurter, campió del món, es va apuntar el triomf amb tres segons de marge respecte al francès Maxime Marotte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)