Hoquei sobre herba

La lliga es decideix a Madrid

Hoquei sobre herba. Si l'Egara guanya el Pozuelo i el Junior el San Pablo Valdeluz, els dos conjunts catalans s'alçaran amb la divisió d'honor masculina i femenina, respectivament

La lliga regular de l'Egara està sent pràcticament immaculada. Els ratllats només han perdut dos partits dels disset que han disputat, lideren la classificació amb un punt de marge respecte al Polo, estan en un moment de forma extraordinari i diumenge, al Pla del Bonaire, es van imposar 3-2 a l'Atlètic en el derbi terrassenc. Totes li ponen, al conjunt que dirigeix Patricio Keenan, que diumenge, a Madrid, podria quedar campió de la lliga regular. Contra el Pozuelo, l'Egara podria tancar una sequera de gairebé deu anys sense acabar la lliga al capdamunt de la taula. Un triomf en terres madrilenyes, a més de segellar aquesta primera posició, certificaria la classificació europea per l'any vinent dels egarencs. Qui ja té la seva plaça europea és el Polo, que diumenge intentarà guanyar la Complutense per posar pressió als egarencs. L'Atlètic i el Club de Campo es jugaran el tercer lloc de la lliga a Can Salas.

També depenen d'elles mateixes per guanyar la lliga regular les jugadores del Junior. El conjunt santcugatenc, segon classificat de la divisió d'honor, visita el camp del líder, el San Pablo Valdeluz. “És un repte apassionant. Aquest equip s'està plantejant fites a llarg termini. Ens va sortir malament en la copa del Rei contra el Club de Campo, en què vam perdre la final, però ara esperem que ens surti bé contra el Valdeluz”, explica el tècnic del Junior, Joan Vidal. Un empat beneficiaria les madrilenyes. L'equip que acabi guanyant la lliga regular segellarà el bitllet europeu per l'any vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)