Atletisme

La Mitja d'Empúries, per a Sanza i Bahom

Atletisme. El vent no va permetre córrer la marató però sí la mitja, que era campionat català, i els 10 km

Marcos Sanza (CA Valls Andorra) i Hasna Bahom (FC Barcelona) van guanyar la Mitja Marató d'Empúries, que era també el campionat de Catalunya de la distància, en una jornada marcada per la tramuntana. El vent va impedir que es disputés la marató per primer cop en catorze edicions. Hi havia més de dos-cents inscrits i els organitzadors, que els garanteixen la inscripció gratuïta per a l'edició del 2017, els van oferir també córrer la mitja, que tenia 601 inscrits.

Marcos Sanza (CA Valls Andorra) va ser el més ràpid, amb 1h08:11, i Abderrazak Samaoui Ait Moussa (CA Vilafranca) i Ricard Pastó (AA Xatafolls) van completar el podi amb un temps d'1h10:45. Hasna Bahom (FC Barcelona) va guanyar en la categoria femenina amb 1h20:37, Louise Brown (CA Sant Celoni) va ser segona amb 1h24:47 i Enka Viñas (CA Granollers) tercera amb 1h26:59. Rafa Rodríguez i Francesc Subirà van compartir el premi de millor local masculí i Claudia Baudry va ser la més ràpida de l'Escala.

Lahcen Harbil (California Sports) va ser el més ràpid en el recorregut de 10 quilòmetres, que tenia 594 inscrits. Harbil va fer 33:37 i David Gubau (La Sansi) va ser segon amb 34:26. Paco Pintado (El Camuerro) va tancar el podi amb 34:49 i les tres primeres en categoria femenina van ser: Anna Subirana (CAP-GiCB) amb 40:56, Patricia Mennessier (Coureurs de Fond Castres) amb 44:03 i Rosa Matamala (TR-Esports Parra) amb 44:06. Juan Antonio Pérez i Eva Sànchez van ser els millors locals. Abans-d'ahir i coincidint amb la Fira del Corredor es van dur a terme les proves infantils.

El triatló, ajornat

L'organització del Triatló d'Empuriabrava, que s'havia de disputar ahir en les distàncies olímpica i esprint, es va veure obligada a ajornar les proves a causa del mal temps. Les ratxes de vent, superiors als 80 km/h, van fer que en un primer moment s'anul·lés el sector de ciclisme però finalment es van ajornar les proves per recuperar-les el 18 de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)