Més esport

Joan Salamaña guanya l'Ultra Trail Estels del Sud

El manresà Joan Salamaña va ser el vencedor de l'Ultra Trail Estels del Sud que es va disputar el cap de setmana passat al massís dels Ports amb sortida i arribada a la localitat d'Arnes. La prova va ser neutralitzada al vespre a partir de Clotes perquè les fortes ratxes de vent de prop de 100 km/h la podien fer molt perillosa. Els 42 participants que en el moment de la suspensió ja havien superat el punt més conflictiu des del punt de vista de la seguretat, van poder arribar amb normalitat al final de la prova.

El podi el van completar al basc Erlantz Zaldumbide i al català Israel Mercadé. Al marge de l'Ultra, de 105,39 km, es va disputar la Half Trail de 65,26 km, també amb sortida i arribada a Arnes i una mitja marató de muntanya de 21,5 km amb sortida a Arnes i arribada a Beseit. Els vencedors van ser Marc Puig i Emma Roca. CAMPIONAT D'EUROPA PARALÍMPIC