Tennis

La lògica impera a Madrid

Tennis. Tot i que Rafa Nadal va tenir un ensurt amb el 0-3 inicial contra Sam Querrey, tant ell com Novak Djokovic i Andy Murray van passar amb autoritat als quarts de final

Els tres big four del Masters 1.000 de Madrid, Novak Djokovic (1), Andy Murray (2) i Rafa Nadal (5), no van titubejar i ja són a quarts. Cronològicament, el primer que va reeixir va ser l'escocès Andy Murray (2), el vigent campió. Implacable amb el servei, no va concedir cap pilota de break al francès Gilles Simon (16) –6-4 i 6-2–. Murray s'enfrontarà amb el txec Tomas Berdych (8), que va fer un partit complet contra el xabià David Ferrer (8): 7-6 (8) i 7-5. Djokovic va tenir un inici igualat contra el castellonenc Roberto Bautista (15), però a partir del break del cinquè joc (3-2) va posar la cinquena marxa: 6-2 i 6-1 en 68 minuts. El seu rival serà el canadenc Milos Raonic (11) o el francès Jo-Wilfried Tsonga (7) –jugaven ahir a la nit en l'últim torn–, que dimecres va batre el mataroní Albert Ramos en tres sets. Rafa Nadal, en canvi, va tenir un inici feixuc contra el nord-americà Sam Querrey, que va arrencar a tot drap amb la dreta i el servei: 0-3 amb un break amunt. El balear va reaccionar amb un parcial de 7-0 i va resoldre el duel 6-4 i 6-2 en 69 minuts. El japonès Kei Nishikori –finalista el 2014–, per la seva banda, va eliminar el francès Richard Gasquet (10) 6-4 i 7-5 i jugarà amb l'australià Nick Kyrgios, botxí de l'uruguaià Pablo Cuevas per 7-6 (5), 4-6 i 6-3. En dobles, el català Marcel Granollers i l'uruguaià Pablo Cuevas van quedar eliminats en els vuitens.

En noies, la nord-americana de 19 anys Louisa Chirico (130a) va prosseguir amb la seva setmana fantàstica superant en els quarts l'australiana Daria Gavrilova 7-6 (1) i 6-2. Chirico s'enfrontarà en semifinals amb l'eslovaca Dominika Cibulkova, que va vèncer la romanesa Sorana Cirstea 4-6, 6-3 i 6-3. També va passar la romanesa Simona Halep (6) contra la seva compatriota Irina Camelia-Begu 6-3, 0-6 i 6-1. Halep, l'única cap de sèrie en les semifinals, jugarà contra la vencedora del duel d'ahir a la nit entre l'australiana Stosur i la romanesa Tig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)