Hoquei sobre herba

Els peatges cap a la final a quatre de Madrid

Hoquei sobre herba. Egara, Polo, Atlètic i Junior disputen els quarts de la lliga

Cap de setmana frenètic en el món de l'hoquei sobre herba. Entre avui i demà, els quatre equips de la divisió d'honor masculina i femenina es juguen el pas a la final a quatre de la lliga, que es disputa el darrer cap de setmana de maig a Madrid. Els millors durant la lliga regular tenen el factor camp a favor durant aquesta eliminatòria a doble partit que guanyarà qui tingui millor balanç de gols al final dels dos duels. En cas d'empat, els shoot-out decidiran.

L'Egara, flamant campió de la lliga regular, es veu les cares amb el Taburiente al Pla del Bonaire. “Guanyar la lliga regular ens ha donat molta moral per afrontar els quatre partits que resten per alçar el títol, però no podem menystenir ningú”, comenta caut Edi Tubau, referent ofensiu dels ratllats. El Polo rebrà a casa el Tenis, mentre que la Complutense visita Can Salas, el feu de l'Atlètic. Per la seva banda, el Junior es desplaça a Madrid per fer saltar la banca i batre el Club de Campo en el duel més igualat dels quarts.

En l'apartat femení, el Junior i el Terrassa es veuen les cares a Sant Cugat, el Polo visita el Club de Campo i l'Egara, la Real Sociedad.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)