Ciclisme

Hermida, tretzè en el seu últim europeu

Ciclisme. “No deixa de ser un número”, va dir el cerdà, més satisfet per les sensacions que per la seva posició

“Bé, sense res més. Però content més que pel resultat, que no deixa de ser un número, perquè les sensacions han estat molt millors que les de les últimes curses. M'he vist bé i l'únic que m'ha faltat és fer una darrera volta millor: esperava poder fer la remuntada i acabar entre els deu millors... Però s'ha vist que els rivals també i no ha pogut ser”, va dir Josep Antoni Hermida, tretzè en la cursa del campionat d'Europa de BTT a Huskvarna (Suècia). “És cert, si més no d'XCO. I per això té un significat especial, encara que el que més importa és que ja estem en plena recta final de la temporada, amb l'europeu, les copes del món i el mundial. I per això arribo molt motivat”, deia el cerdà dissabte. Julien Absalon (França) va ser proclamat campió amb 1h35:34 en una cita avançada en el calendari per la cita olímpica, la cinquena d'Hermida. El suís Fabian Giger va ser segon a 1:41 i el txec Ondrej Cink, tercer a 2:23.

Cullell, setè

“He sortit força enrere i en les primeres voltes m'ha costat agafar el ritme, però quan ho he fet he anat remuntant, de menys a més, fins que m'he posat setè. He arribat a anar amb el francès que era sisè [Lab], però al final m'ha superat”, va dir Jofre Cullell després de la cursa de la categoria júnior, que es va disputar dissabte i en la qual el corredor de Santa Coloma de Farners va acabar a 2:58 del vencedor, el francès Thomas Bonnet. Vital Albin (Suïssa) i Ale Zingle (França) van ser segon i tercer, a 0:38 i 1:32. “Estic molt content amb el setè lloc, tant de bo pugui seguir així, millorant a nivell internacional”, va afegir el corredor del Megamo. La barcelonina Magda Duran va ser catorzena júnior i el banyolí Josep Duran divuitè sub-23. “Sortir el 58è vol dir que tocarà remuntar tota la cursa. Sabia que arribava bé però no esperava passar del 30è. 18è és un gran resultat per ser el primer any i per això estic molt content i motivat per a les següents curses de la copa del món”, va dir Duran, que aquest any corre amb el Massi francès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)