Esport i política

política esportiva

Kosova participarà a Tarragona 2017

Política esportiva. Amb la recent inclusió de Portugal com a comitè nacional convidat, els Jocs del Mediterrani aplegaran 26 països

Els membres de l'assemblea general del Comitè Internacional dels Jocs del Mediterrani (CIJM) han aprovat per unanimitat la proposta del seu comitè executiu d'incloure Portugal en la llista de participants als Jocs del Mediterrani Tarragona 2017. Portugal competirà com a comitè nacional convidat, amb una delegació formada per cinquanta atletes i representants. Amb els lusitans, la xifra de països participants a Tarragona 2017 s'eleva fins a 26, procedents de tres continents, després que Kosova també fos acceptat pel CIJM el mes de novembre passat. Tot i la ingerència inicial del govern espanyol, que va intentar vetar l'entrada d'aquest país per impedir comparacions amb la situació a Catalunya, el comitè executiu va rectificar. A Kosova, li van negar participar en els Jocs del Mediterrani en una votació secreta que va perdre per 38-32 quan ja havia estat reconeguda fins i tot pel Comitè Olímpic Internacional i tenia, per tant, el vistiplau per prendre part en els Jocs de Rio de Janeiro 2016. El sentit comú, la pressió del país balcànic i la internacional van provocar una marxa enrere lògica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció