Ciclisme

ciclisme

tour de frança

Revelada l'etapa catalana

Tour de França. Els ciclistes pujaran els colls de la Bonaigua i del Cantó abans d'entrar a Andorra, on hauran d'afrontar la Comella, l'inèdit mur de Beixalís i el tradicional final a Ordino-Arcalís

Quan falta poc més d'un mes perquè comenci el Tour de França (2-24 de juliol) l'organització ja ha donat a conèixer el perfil exacte de totes les etapes. La jornada estel·lar als Pirineus es disputarà el diumenge 10 de juliol entre Vielha i Andorra, 184,5 quilòmetres sense descans. Els ciclistes sortiran des de Vielha, passaran per Salardú i Vaquèira i enfilaran un dels ports més durs del Pirineu, la Bonaigua, uns 14 km al 6,1 per cent. Després, camí del Cantó, també de primera categoria, passaran per la Guingueta d'Àneu, Llavorsí i Sort. En el descens del Cantó, i abans d'entrar a Andorra, es passarà per Guils del Cantó, Pallerols, Adrall i la Seu d'Urgell. A Andorra es pujarà la Comella, el coll de Beixalís, un mur de 6 quilòmetres al 8,5 per cent, i finalment Arcalís.

El dia abans, en la jornada entre Pau i Banhèras de Luishon es pujaran quatre ports: Tormalet, Hourquette d'Ancizan, Azet i Peyresourde; aquest últim estarà situat a 15 quilòmetres de l'arribada.

El dijous 14 la cursa arribarà al gegant de la Provença, el Ventor, i les dues grans etapes alpines es faran el divendres 19 –Albertville-Saint Gervais– i el dissabte 20 –Saint Gervais-Morzine.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)