Hoquei sobre herba

esports

hoquei herba

Desenllaç de petits detalls

Hoquei sobre herba. Beltran, Piera i Ruiz, directors d'orquestra de l'Atlètic, el Polo i l'Egara, consideren que la final a quatre de la lliga que comença avui és la més igualada dels últims anys

El Club de Campo de Madrid és l'escenari aquest cap de setmana del desenllaç de la millor divisió d'honor i la més igualada dels darrers anys. Coincideixen a afirmar-ho els tres directors d'orquestra dels tres equips catalans: Albert Beltran (Atlètic Terrassa), Salva Piera (Polo) i Vicenç Ruiz (Egara). “Entenc que se'ns pugui donar com a favorits perquè tenim un equip molt bo, però crec que el format de final four fa que no hi hagi favorits”, afirma el barceloní Salva Piera. “A un partit pot passar qualsevol cosa”, confirma el terrassenc Albert Beltran. Els dos migcampistes lluitaran pel timó de la segona semifinal (15 h) que enfrontarà el Polo i l'Atlètic. “No estem cansats de jugar entre nosaltres. De fet, són els partits que tenen més al·licients”, coincideixen. Beltran considera l'alt nivell de la plantilla del Polo, “farcida de jugadors que en qualsevol moment poden marcar les diferències”. L'Atlètic, que arriba a la cita després d'oferir una gran imatge en la final a quatre de l'EHL, vol trencar la mala ratxa de resultats amb els barcelonins, que els han guanyat en els tres partits en què s'han vist les cares enguany.

Per la seva banda, l'Egara estrenarà (15 h) la final four masculina amb l'amfitrió, el Club de Campo. “Em fa més por el que fem nosaltres. Hem guanyat la lliga regular gràcies a la nostra defensa. Doncs no ens podem relaxar ara. Un equip que tanca bé la defensa té molt de guanyat avui en dia”, explica Vicenç Ruiz, migcampista de l'Egara. “No hi ha favorits. Els petits detalls decidiran”, conclou l'egarenc.

Comiats a dojo

A Madrid, aquest cap de setmana hi haurà nostàlgia. A l'Atlètic, Roger Pallarols tanca la seva etapa com a entrenador. A l'Egara, Patricio Keenan també s'acomiada de la banqueta, juntament amb Edi Tubau, que penja l'estic. Al mateix conjunt ratllat i al Polo també s'acomiaden jugadors de la talla del mateix Vicenç Ruiz, de Pepe Romeu, de Mane Terraza, de Jordi Fàbregas o de Pepe Borrell, entre altres.

El Junior perd contra l'amfitrió

Com ja va passar fa uns mesos en la final de la copa de la Reina, el Junior va lluitar, va tenir-ho molt a prop, però va perdre per la mínima (1-0) amb el Club de Campo en les semifinals de la final a quatre femenina. Les santcugatenques van plantar cara decididament sobretot en els tres primers quarts del partit, però van patir molt davant l'asfixiant pressió madrilenya del darrer quart. I un solitari gol de la internacional Bea Pérez en el sisè penal córner local va dictar sentència. Abans, Ali Magaz ja hauria pogut obrir la llauna per al Club de Campo amb un stroke que va enviar als núvols. Les madrilenyes jugaran la final amb el Valdeluz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)