Hoquei sobre herba

esports

Hoquei sobre herba

L'Egara capgira la història

Hoquei sobre herba. Els egarencs guanyen la catorzena lliga de la seva història en la tanda de ‘shoot-out' contra el Polo, l'equip que els l'havia pres de les mans en les dues darreres edicions

El destí tenia una sorpresa preparada per a l'Egara. Després de dos anys consecutius perdent la final de la lliga contra el Polo i en la tanda de shoot-out, els ratllats van poder capgirar la història. Quinze anys més tard, l'Egara va tornar a alçar el títol de lliga, el catorzè de la seva història. Un comiat genial a l'etapa de Patricio Keenan però, sobretot, un adéu gloriós a Edi Tubau, un dels millors jugadors de la història de l'hoquei sobre herba, que ahir va penjar l'estic. “Havia de ser aquest any. No podia ser d'una altra manera. Tanquem un gran cicle”, sospira Pere Arch, que recorda la fuga de talents que hi haurà aquest estiu. El triomf, com no podia ser d'una altra manera, va ser suat. Molt suat perquè el Polo es va avançar en el primer quart amb dues dianes dels dos internacionals argentins, Lucas Vila i Mati Rey. Tot i el 2-0 inicial, l'Egara va defensar a la perfecció guiats per la dupla dels germans Romeu, Pepe i Ramon, que van estar imperials a la rereguarda. La galleda d'aigua freda que significa encaixar els dos gols en el primer quart, va ser d'aigua beneïda per a un Egara, que es va treure la son de les orelles i va iniciar un setge contra la porteria barcelonina. El primer gol egarenc va arribar en el segon quart. Edu Arbós va aprofitar un mal refús de la defensa i va reactivar els aficionats ratllats, que ahir van omplir les instal·lacions del Club de Campo madrileny. L'empenta egarenca no deixava fer als barcelonins, que van veure com Pepe Romeu empatava a dos de penal córner en l'inici del tercer període. L'empat no va cessar l'ímpetu ratllat, que passava per sobre d'un Polo inoperant en atac. L'Egara podria haver evitat la tanda de shoot-out però Vicenç Ruiz va enviar una pilota al pal i Mario Fernández va encadenar dues aturades magistrals. També podria haver fet el 3-2 el Polo amb un penal córner de Xavi Lleonart que els àrbitres van anul·lar. I en la tanda fatídica, els egarencs no van fallar i van aprofitar l'errada de Mane Terraza, que va relliscar en el llançament. L'Egara capgira la història.

EGARA2 (5)
POLO2 (4)

CLUB EGARA: Cortès, Arch, R.Romeu, P.Romeu, Farrés, Dinarès, Ruiz, Garcia-Chicote, Tubau, Fustagueras i Arbós –onze inicial– Novell, Gispert, Quera, Mercadé, Usé, Aguilar i Pérez (porter suplent). RC POLO BARCELONA: Fernández-Garín, Fàbregas, Rey, Masana, Llorens, Terraza, S.Piera, Alegre, Lleonart, Casasayas i Vila –onze inicial– Ll.Piera, Chaves, Casanovas, Borrell, Bordas i Cavaller (porter sulpent). GOLS: 0-1 (7') Lucas Vila. 0-2 (12') Mati Rey. 1-2 (22') Edu Arbós. 2-2 (33') Pepe Romeu. ÀRBITRE: Servetto i Vázquez.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)