Ciclisme

Hermida, de menys a més per força

Ciclisme. 23a posició per al cerdà en la copa del món a Le Bresse després d'anar en el lloc 40 per un mal inici

Josep Antoni Hermida (Multivan Merida Biking Team) va ser 23è a la copa del món disputada ahir a Le Bresse, en la tercera prova del calendari que es reprèn el mes de juliol. La cursa del cerdà va ser una remuntada constant, de menys a més per força. I és que en el primer parcial, Hermida ocupava el lloc 40 i, des de llavors, va iniciar una remuntada que el va acostar als vint primers. 42è en la cita inaugural del calendari a Cairns (Austràlia) fa més d'un mes i 21è la setmana passada a Albstadt (Alemanya), el cerdà es mostrava ahir resignat amb l'arrencada de la copa del món: “L'inici de la cursa d'avui és un clàssic de la primavera els últims anys. Fa unes temporades que no sóc capaç d'aguantar el ritme del cap de cursa i me'n vaig bastant enrere. Després toca anar passant gent tota la cursa. Un cop passa la primavera, el meu cos reacciona i les meves sortides milloren. Esperem que aquest any segueixi aquesta línia.”

“M'he trobat còmode durant la cursa i amb forces per anar passant corredors. Baixant també m'he sentit molt segur en un circuit on era fàcil caure i, donat el cas, amb conseqüències serioses” va dir, satisfet amb les seves sensacions però conscient que les sortides suposen una xacra. La següent cita en el calendari per al cerdà serà la copa alemanya de Heubach. Julien Absalon va ser el vencedor absolut i en la cursa sub-23, el banyolí Josep Duran (Massi) va ser 29è en una prova
en la qual sortia des del
lloc 69.

LES REACCIONS

És un clàssic de la primavera. No sóc capaç d'aguantar el ritme del cap de cursa i me'n vaig enrere. Després toca anar passant gent
M'he trobat còmode i amb forces. Baixant també m'he sentit molt segur en un circuit on era fàcil caure