Natació

A dos segons del premi

Aigües obertes. El nedador de l'Atlètic Barceloneta Antonio Arroyo acaba en quinzè lloc del preolímpic de Setúbal i es queda a una sola plaça de guanyar-se el bitllet per als Jocs de Rio

Després de 10 km i gairebé dues hores de batalla aquàtica, Antonio Arroyo (Atlètic Barceloneta) va ocupar el quinzè lloc del preolímpic de Setúbal i amb un registre d'1h52:44 es va quedar a només dos segons de guanyar-se l'últim bitllet per als Jocs de Rio, que va ser per al catorzè classificat, l'hongarès Mark Papp, amb 1h52:42. Arroyo no perdrà l'oportunitat d'estrenar-se en uns Jocs perquè ja tenia la plaça guanyada en els 1.500 m de natació en línia i, en tot cas, figurarà com a primer reserva de la prova d'aigües obertes. El nedador de l'Atlètic Barceloneta va competir en progressió. En la primera part de la prova figurava en la 30a posició, però en el tram final va remuntar moltes places i va acabar a menys de mig minut del vencedor, el xinès Lijun Zu (1h52:18).

El jove Pol Gil (Vallirana) va transitar durant tota la prova lluny de les places capdavanteres i va acabar 43è, amb 1h56:53.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)