Handbol

esports

Handbol

Els penals priven el Bordils de la copa catalana

Handbol. El Sant Esteve Sesrovires fa baixar del tron de la competició el conjunt gironí, vigent campió i guanyador en cinc de les últimes sis edicions

L'Handbol Bordils no va poder allargar ahir la seva estreta relació d'amor amb la copa catalana. El conjunt gironí, que havia guanyat cinc de les darreres sis edicions de la competició, va veure com ahir s'acabava la bona ratxa a Coma-ruga. El Sant Esteve Sesrovires, equip de la primera nacional, va mantenir el torcebraç amb els gironins durant tot el duel, va forçar la pròrroga i, en els penals, la moneda va caure de la banda del conjunt del Baix Llobregat. Els gironins van començar el duel amb força, marcant el ritme. Un 3-0 inicial podia fer entreveure una final assequible per als homes que dirigeix Pau Campos, però res més lluny de la realitat. El Sanes va plantejar un partit molt seriós i el Bordils no va poder marxar mai en el marcador. Tant va ser així que el conjunt del Baix Llobregat va forçar la pròrroga i els penals després d'una segona part en què va exhibir una defensa agressiva, sempre permesa pels àrbitres. En la loteria dels penals, Josep Lluís Madico, el porter del Sant Esteve, va estar més encertat i la copa catalana va viatjar al Baix Llobregat. D'aquesta manera, el Bordils tanca amb un sabor agredolç un curs magnífic en què ha acabat 8è la divisió plata de l'handbol espanyol, el millor registre de la història del club.

BORDILS26 (2)
ST. ESTEVE26 (4)

HANDBOL BORDILS: Farrerons (1), Mach, Pedraza, Francesc Reixach (2), Combis (3), Nonó (9), Masó, Vilanova, Moreno (3), Márquez (1), Palahí (3) Huix (1), Josep Reixach (3) i Comas. CLUB HANDBOL SANT ESTEVE SESROVIRES: Pérez, Cabello (3), Sesplugues, Abadal (2), Gracia (4), Folch (5), Vilaplana (2), Navarro (2), Madico, Lorente (2), Pujol (3), Ridao (1), Falguera (2) i Soto. ÀRBITRE: Galiano i Ruiz.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)