Més esport

Sant Pere Pescador, escenari des de demà del mundial júnior

Surf d'estel. Nina Font, campiona d'Europa el mes de maig, entre les favorites al títol

La quarta edició del campionat del món júnior es disputa des de demà i fins dissabte a Sant Pere Pescador, a la platja del Cortal de la Devesa, amb la principal novetat que s'ha ampliat als dinou anys l'edat màxima dels participants, que n'han de tenir més de vuit. D'aquesta manera els riders que ja formen part del circuit professional, poden competir entre ells i contra les promeses emergents de la disciplina. Són de vint països diferents i en destaca la presència dels millors del 2015: el mexicà Anthar Racca, el britànic Tom Bridge; el francès Oscar Perrineau i la brasilera Mikaili Rocha.

Iñaki Gainza, de Roses, pot tornar a competir gràcies a l'ampliació de l'edat màxima, si bé la gran protagonista local serà Nina Font. La saltenca establerta a Empuriabrava va guanyar el campionat d'Europa al maig a Noordwijk (Holanda). El campionat es disputa en la modalitat d'estil lliure, la més espectacular del surf d'estel i en format d'eliminatòries de set minuts, temps durant el qual els participants han de fer el màxim de trucs possibles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)