Més esport

El Tramuntana és tercer en l'estatal infantil

Tennis de taula. El Cassà va situar dos equips benjamins en els quarts de final del campionat d'Espanya que s'està disputant a Blanes

L'equip infantil masculí del Tramuntana Figueres va guanyar la medalla de bronze en el campionat d'Espanya que s'està disputant a la ciutat esportiva de Blanes. El conjunt empordanès va arribar a la semifinal i la va perdre per un ajustat 3-2 contra el Club Escuela Getafe. El Tramuntana, que va estar format per Stuart Scott Thomson, Albert Villa i Roger Muntada, va finalitzar primer del seu grup i després va guanyar el Torrelavega (3-2) en els vuitens de final i el Sincal Olías del Rey (3-1) en els quarts. El títol en aquesta categoria va ser per al Ciudad Granada, que va vèncer per 3-0 el Getafe. En la mateixa categoria femenina el Tramuntana A va ser eliminat en els quarts de final pel Ripollet B (3-0). El títol va ser per al Cajasur Priego, que va derrotar per 3-1 el Ripollet A en la
final. El Ripollet B va ser tercer.

En la categoria benjamina els millors equips gironins també van arribar als quarts de final. En nois el Monter Cassà va perdre contra El Álamo (3-0) i en noies La Selva Cassà va ser superat pel Linares (3-1). El Bàscara femení es va classificar en la novena posició. El títol estatal per equips benjamí va ser per al Burgos en la categoria masculina i per al Collado Mediano en la femenina. L'Esparreguera va ser tercer en nois.

En la categoria sub-23 masculina el títol se'l van disputar dos equips catalans: el Quadis Mataró va guanyar el DKV Borges per un ajustat 3-2. En sub-23 femení la final la van jugar els dos equips de l'Arteal, i el títol va ser per a l'A per 3-1. El Suris Calella i el Falcons Sabadell van guanyar la medalla de bronze.

Individual i dobles

La jornada d'avui serà la darrera del campionat estatal que s'està disputant a Blanes i s'acabaran de decidir els títols individuals i de dobles de les categories sub-23, infantil i benjamina, i l'individual prebenjamina. En la categoria infantil masculina Sergi Grau, del Tramuntana Figueres, i Martí Pèlachs, del Vilablareix, disputaran aquest matí els quarts de final. També ha arribat als quarts de final Sílvia Coll, de La Selva Cassà, en la categoria benjamina femenina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)