Hoquei sobre herba

ESPORTS

Vint-i-un catalans més convocats per anar a Rio

Hoquei sobre herba. Catorze jugadors de Catalunya aniran als Jocs Olímpics amb la selecció espanyola masculina i set jugadores en la femenina

Vint-i-un esportistes catalans més aniran als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro formant part de les seleccions espanyoles masculina i femenina d'hoquei sobre herba. Aquest cap de setmana es van fer públiques les llistes de convocats i més de la meitat dels trenta-dos jugadors que formaran part dels equips són de Catalunya. D'aquests vint-i-un jugadors catalans, catorze seran amb la selecció masculina i set en la femenina.

El seleccionador estatal masculí, Fred Soyez, va donar la llista de setze jugadors que formaran l'equip d'Espanya un cop va acabar el torneig Sis Nacions disputat a València, i gairebé la totalitat, catorze, són catalans. Fred Soyez també va nomenar dos jugadors com a reserves, el català Jordi Carrera, de l'Atlètic de Terrassa, i el càntabre Mario Fernández. La convocatòria de l'equip femení d'Espanya la va fer pública el seleccionador espanyol Adrian Lock, un cop va acabar la concentració de la setmana passada a Sant Vicenç de Raspeig. Adrian Lock també ha nomenat dues jugadores com a reserves per anar al Brasil, la catalana Júlia Pons, del CD Terrassa, i l'andalusa María Ángeles Ruiz (Club de Campo).

Els dos combinats estatals tindran uns dies de descans i el proper dia 11 es tornaran a concentrar per disputar alguns partits amistosos de preparació. Els nois, a Madrid, contra l'Índia, i les noies aniran a jugar a Anglaterra i a Holanda. Les dues seleccions marxaran plegades cap al Brasil el 29 d'aquest mes.

LA SELECCIÓ ESPANYOLA MASCULINA
Quico Cortés (Club Egara)
Miquel Delás (Royal Antwerp)
Andrés Mir (Bloemendaal)
Bosco Pérez-Pla (Club de Campo)
Josep Romeu (Club Egara)
Sergi Enrique (Royal Daring)
Mar Sallés (Atlètic Terrassa)
David Alegre (RC Polo)
Manel Terraza (RC Polo)
Vicenç Ruiz (Club Egara)
Salva Piera (RC Polo)
Álvaro Iglesias (Club Campo)
Xavi Lleonart (RC Polo)
Pau Quemada (Leuven)
Roc Oliva (Atlètic Terrassa)
Àlex Casasayas (RC Polo)
LA SELECCIÓ ESPANYOLA FEMENINA
Maria López de Eguilaz (R. Sociedad)
Rocío Gutiérrez (Club Campo)
Lola Riera (SPV)
María López (Club Campo)
Xantal Giné (RC Polo)
Rocío Ybarra (Orange Zwart)
Georgina Oliva (SV Kampong)
Carola Salvatella (Club Egara)
Carlota Petchamé (Júnior FC)
Berta Bonastre (R. Wellington)
Beatriz Pérez (Club Campo)
Begoña Garcia (SPV)
Glòria Comerma (Waterloo D.)
Alicia Magaz (Club Campo)
Lucia Jiménez (SPV)
Cristina Guinea (Júnior FC)

Espanya, quarta del Sis Nacions

La selecció espanyola masculina va acabar en la quarta posició del torneig Sis Nacions que s'ha disputat a València com a preparació de diferents seleccions per als Jocs Olímpics. En l'última jornada Espanya només va poder empatar contra l'Índia (1-1) en un partit en què va dominar i va tenir moltes més ocasions. En el minut deu de partit Pau Quemada va inaugurar el marcador però al descans es va arribar amb un empat. En la segona meitat el combinat estatal va disposar de fins a quatre penals córner, però no els va aprofitar. El primer lloc del torneig va ser per a Alemanya, que va acabar invicte després de guanyar la resta de rivals i només cedir un empat contra l'Argentina, que va ocupar la segona posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)