Més esport

Rosa Sitjà busca la final del mundial

Tennis de platja. “L'any passat vam fer bronze i ara en teoria tenim més nivell”, va dir

Rosa Sitjà disputarà des de dimarts el campionat del món de tennis de platja a Moscou, amb l'objectiu de tornar a pujar al podi. “L'any passat vam fer bronze, era la nostra primera medalla. I ara volem igualar-ho o millorar-ho”, va dir ahir. I ho va argumentar: “La federació ha invertit força i en teoria hi anem millor, tenim més nivell. Els altres països també estan més preparats però la idea és poder arribar a la final, que l'any passat ens en vam quedar a les portes.” La santfeliuenca nascuda a Tarragona va marxar ahir a Kazan, on aquest cap de setmana juga el torneig internacional Kazan World Gran Prix, un dels més importants del circuit i que té 50.000 dòlars en premis.

Sitjà forma part de la selecció estatal, en la qual hi ha també un equip masculí –es juga en dobles masculins, femenins o mixtos–i fa parella amb l'eivissenca Pilar Escandell. Ha estat cinc vegades campiona estatal i és la 53 del rànquing ITF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)