Handbol

Semifinals definides en la supercopa catalana

Handbol. El Sant Esteve Sesrovires-FC Barcelona Lassa i el Bordils-Fraikin Granollers són els emparellaments

El sorteig de la supercopa de Catalunya va decidir els emparellaments de semifinals: el Sant Esteve Sesrovires contra el FC Barcelona Lassa, i el Bordils contra el Fraikin Granollers. L'eliminatòria es disputarà a partit únic a la pista de l'equip de menor categoria. Així, el Sant Esteve Sesrovires rebrà el Barça, el vigent campió, el 25 d'agost, i el Bordils jugarà per tercera temporada consecutiva contra el conjunt granollerí en una data encara per concretar. L'equip del Baix Llobregat, de la 1a divisió estatal, es va classificar per a la supercopa després d'imposar-se al Bordils en la copa catalana (30-28). El Barça Lassa és l'actual campió de la competició –va superar el Frakin el curs passat– i cercarà d'enllaçar la seva tercera corona consecutiva.

Final a Sant Feliu

La pugna pel títol es disputarà a final d'octubre al palau d'esports municipal Juan Carlos Navarro, de Sant Feliu de Llobregat. Aquest partit es disputarà a continuació de la final femenina entre el KH-7 BM Granollers, de la divisió d'honor, i l'Amposta, campió de la copa catalana sènior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)