Més esport

esports

Vòlei platja

Un salt endavant

Vòlei platja. El Vichy Catalan-Vòlei Tour-Campionat de Catalunya ha millorat sensiblement gràcies a un acord de patrocini de dos anys

L'acord signat per dos anys entre la Federació Catalana de Voleibol (FCVB) i Vichy Catalan ha donat un impuls fins ara mai vist al circuit català de vòlei platja, amb uns premis globals de 10.000 euros i compensacions per desplaçaments. El circuit Vichy Catalan-Vòlei Tour-Campionat de Catalunya 2016 consta de vuit proves i d'un màsters final, al qual s'hi qualificaran les vuit millors parelles del circuit, tant masculines com femenines. Aquest cap de setmana és el torn de Castelldefels, on es farà la sisena prova del circuit. La competició va passar abans per Barcelona, Lloret, Vilanova, Calella i Cunit. Les proves que faltaran són les de Cambrils –30 i 31 de juliol–,Torredembarra –20 i 21 d'agost– i el Màsters de Mataró: 3 i 4 de setembre.

A Castelldefels, els vencedors en tres de les cinc proves masculines, l'andalús Agustín Correa i el català Lluís Badosa, voldran ser de nou protagonistes. En la categoria femenina, la grega Evangelia Merteki i la madrilenya Carmen Martínez esperen allargar la seva ratxa triomfal, amb les principals parelles catalanes amb ganes de revenja. Dissabte es jugarà la prèvia i començarà el quadre. Les semifinals i les finals es faran diumenge. També es juga un circuit amateur paral·lel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)