Més esport

Dels 86 als 74 quilos

Quan Taimuraz Friev va arribar al gimnàs de la Mina que va crear i que regenta des de l'any 2000 Juan Carlos Ramos, el lluitador pesava 86 quilos, en gran mesura per culpa dels pràcticament dos anys que va estar lesionat i que li havien impedit entrenar-se amb normalitat. Ja amb la llicència de la federació catalana, inicialment Friev competia en la categoria de 84 quilos, en la qual va ser proclamat campió d'Espanya (2013).

Malgrat això, era una evidència que per la seva alçada (1,73 m) el millor pes per competir havien de ser els 74 quilos, i de seguida es va encaminar la seva preparació cap aquí. Amb tot, com que el reglament només demana que es pesi d'acord amb el pes de la categoria en què es competeix el dia del pesatge en el campionat però no abans ni després, el pes dels lluitadors és molt oscil·lant i, per exemple, quan s'entrena Friev ho fa voltant els 78-80 quilos.

Fins a competir amb la nacionalitat espanyola, el lluitador d'Ossètia ho havia fet per la federació russa, i havia aconseguit, entre altres fites, el campionat rus en la seva categoria els anys 2008 i 2009.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)