Hoquei sobre herba

jjoo de rio

Hoquei sobre herba

Festí per agafar confiança

Hoquei sobre herba. El combinat espanyol goleja (7-0) el Brasil abans d'encarar els duels més complicats de la fase de grups

La selecció espanyola ha atropellat aquesta matinada la selecció del Brasil, amfitriona i ventafocs de la competició. Li ha costat obrir la llauna al combinat de Fred Soyez, que ha vist com el conjunt local s'atrinxerava a la línia de 22 tot esperant els atacs espanyols. Tot i la superioritat espanyola, palpable des del primer minut, el gol ha tardat a arribar. Xavi Lleonart ha obert la llauna després d'una magnífica jugada individual i un xut tens que ha perforat la porteria del Brasil. Abans, Quico Cortès havia salvat els mobles en l'única aproximació dels brasilers en tot el partit. Tot i el primer gol de Lleonart, Rodrigo Faustino, que serà el porter del CD Terrassa la temporada vinent, ha seguit fent la guitza als homes de Fred Soyez, massa rígids i encotillats. A mesura que han anat passant els minuts, Espanya s'ha sentit més còmode i això s'ha traduït amb gols. Roc Oliva ha desviat un gran xut de Pau Quemada per fer el 2-0 i Pepe Romeu, també en l'inici del tercer període, ha perforat la porteria brasilera en el primer llançament de penal córner del partit. Espanya agafava embranzida i ha sentenciat el duel amb dos gols més, obra de Xavi Lleonart i Vicenç Ruiz. La ferida del Brasil podria haver estat més gran si el combinat espanyol hagués estat més encertat en els penals córner (2 de 4). El segon encert, obra també de l'egarenc Pepe Romeu, ha estat la cirereta d'un partit que Espanya ha acabat guanyant amb solvència per 7-0 després del darrer gol de David Alegre. El combinat estatal agafa embranzida amb vista als partits de més nivell del grup. Per començar, la matinada vinent, Austràlia avaluarà les aptituds del combinat de Fred Soyez que avui s'ha regalat un festí.
ESPANYA (7): Cortes; Enrique, Mir, Delas, Quemada, Terraza, Romeu, Piera, Alegre, Oliva, Lleonart –inicial–, Pérez-Pla, Ruiz, Iglesias, Sallés i Casasayas. BRASIL (0): Faustino; Menconca, Mer, Patrocinio, Y. Van der Heijden, Smith, Borges, Paixao, Paes, Rost, P. Van der Heijdem –inicial–; López, Stembach, McPherson i Baptista. GOLS: 1-0 (15'): Xavi Lleonart. 2-0 (33') Pau Quemada. 3-0 (34') Josep Romeu, de penalti córner. 4-0 (41') Xavi Lleonart. 5-0 (44') Vicenc Ruiz. 6-0 (52') Josep Romeu, de penalti córner. 7-0 (54') David Alegre.. ÀRBITRE: Grochal i Chen. Van ensenyar targeta verda e a Alegre i Delas..
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)